woensdag 9 september 2009

Niet grappig Frans

De Brabantse Laura is woedend op het trosprogramma Bananasplit. Tijdens de Tros-ledenreis naar Curaçao werd de veertigjarige Laura samen met haar moeder Corrie uit de rij voor de douane gehaald voor een grap met Bananasplit. Er werd haar verteld dat ze verdacht werd van het smokkelen van drugs en wapens. Laura, die in het verleden een hartoperatie heeft ondergaan, raakte in paniek toen ze hoorde dat ze misschien inwendig onderzocht moest worden. Haar man André reageert in de Telegraaf: “Dit is niet leuk. Mijn vrouw had ter plekke wel dood kunnen vallen!”

Bananasplitpresentator Frans Bauer vertelt aan RTL Boulevard: “Ik denk dat Laura's man dit zelf verzonnen heeft. We zagen al direct dat Laura en haar moeder niet geschikt waren voor de grap. We hebben die grap toen uitgehaald met twee andere stellen.” Ook zegt Bauer dat er geen drugs bij de grap betrokken waren. “Het was een grap met kikkers. De enige die roept dat er drugs in het spel waren, is haar man.” Van het voorval zelf heeft Frans Bauer overigens helemaal niets meegemaakt, hij zat namelijk in een kast verstopt. Opmerkelijk, want aan de ene kant beweert Bauer dat er geen dergelijke grap met Laura en Corrie is uitgehaald, maar aan de andere kant zegt hij niets te hebben meegemaakt omdat hij in een kast zat verstopt. Tijd om uit die kast te komen Frans, wat is nu waar en wat is niet waar?

Wie er uiteindelijk gelijk heeft zal voor de rechter uitgevochten moeten worden. Laura’s echtgenoot heeft inmiddels advocaat Bram Moszkowicz ingeschakeld. Hij wil de Tros aansprakelijk stellen voor de schade die Laura geleden heeft. Als de Tros wist van Laura’s hartproblemen en de grap daadwerkelijk is uitgehaald, zal de Tros nog wel eens een flinke geldsom mogen neerleggen volgens Moszkowicz. De grap zullen wij in ieder geval nooit te zien krijgen, de omroep heeft aangegeven de beelden niet uit te zenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten